parkas eller boblejakke
parkas eller boblejakke

Husker dere ifjor? Da nesten alle trasket rundt med store boblejakker og Ugg Vel, det husker jeg. desverre. Jeg var en av de, med alt for store Ugg som s heelt feil ut til de tynne bena mine. Heldigvis har de blitt passe i r, haha.

Uansett! I r vandrer alle rundt i parkaser fra Cubus, Canada Goose osv. Personlig syns jeg de er mye finere en boblejakke, men alle butikkene i Trondheim er utsolgt. Noen som vet hvor man kan finne noen som ikke koster 5000?

Hva syns dere er penest av boblejakke og parkas/parajumpers?G inn p sider som Tradera(svensk auksjonside) eller QXL eller andre auksjon sider som selger b de brukte og nye produkter 😉 du kan finne noen til under tusenlappen FAKTISK! Canada Goose Parkas finnes det mange av p QXL mellom 3000 1000 kr, men da m nok foreldrene dine bestille/by p jakken for man m v re over 18 ;)De du kan f kj pt p nettet kan spare deg masse penger enn kj pe noen til 4000 6000 i butikkene. S vet du det ;)Men likevell s er Bergans boblejakkene sinnsykt ideelle for kulden som er n !!! De varmer s godt

V r obs p at hvis du skal ha canada goose s er det mange som selger fake jakker. Og hvis du kj per hos noen s kan det v re lurt f et bilde av jakken, for se om den er ekte eller ikke (g r an se p de fleste typene tror jeg) Noen av de som selger fake har bilder av den fra nettsiden til canada goose.

Er ogs tvilsomt hvis noen selger en ny Expedition jakke for 4000, siden den koster 6000.

Fant ett innlegg der noen har skrevet det som kjennemerker om goose jakkene er fake eller ikke. Trykk p linken om du er interessert 🙂 :

etter min mening s synes jeg canada goose jakkene passer bedre p gutter. har faktisk sett fler gutter i den! liker bedre de parkas jakkene fra bikbok da is fall :PTrenger ikke bare v re uoppg ende fjortiser som tusler rundt i boblejakker? Og dere andre som snakker om oversized boblejakker osv. Det KAN v re slik, men ikke alltid. Og Julie. Skj nner du har utrolig d rlig ordforr d. Det trenger ikke v re noe mer voksent med dunjakke enn en parkas. Hva er det egentlig som kan kalles voksent? Det voksne g r med? Jeg har ikke sett en voksen sjel med parkas jeg, alts . Du er strengttalt latterlig. Enig med Marie, hvis man kj per en jakke fordi det er voksent s har man problemer. Bergans jakker er varme nok. Og parkans ser ut som wannabe milit r jakke elns. De ser ikke akkurat smashing ut de heller! Go dunjakkerboblejakker, eller hva faen man skal kalle den. N r jeg kom hjem og begynte bruke den, oppdaget jeg at fj rene som var i jakka begynte falle ut. Alts det var ingen dobbeltf ring s fj ra holdt seg inni jakka. Den gikk fort p dynga, for si det s nn! N har jeg en litt for stor boblejakke fra Skogstad! Den er HERLIG, og jeg fryser ikke n r jeg bruker den! bevis? ja, det har v rt 35 minusgrader her p Hamar i det siste, jeg har st tt ute i 20 minutter og ventet p bussen og jeg har ikke frosset! elsker jakka mi