Parajumper Long Bear Anbefal meg en dunjakke
Parajumper Long Bear Anbefal meg en dunjakke

nsker at den skal vre svart, i ekte dun og ha litt lengde (m g nedenfor rumpa). Den br helst ikke vre «ekspedisjonsvarm». Jeg er ingen pelsmotstander (men nei, det er ikke dette jeg nsker kommentarer p), s ekte pels p hettekanten kan funke.

Liker tykkelsen p Parajumpers Harraseeket godt. Videre liker jeg Parajumpers Selma og Canada Goose Victoria og Trillium.

Selv om du ikke er pelsmotstander, m du regne med bli sett ned p av de fleste dersom du kjper en jakke med ekte pels. Bare sier det, s du vet det.

Du nsker ikke kommentarer/reaksjoner p dette, men det m du regne med at du fr likevel. Bde her inne, og ute blandt folk. S jeg ville unngtt det om jeg var deg. Jeg liker utseendet p jakkene og synes de er fine, men jeg har veldig imot pelsen. S selv om jeg liker personene som gr med jakkene, s mister jeg litt respekten for dem, liker de ikke fullt s mye, nr jeg ser hva de kler seg i.

De burde vrt mer bevisst, etter min mening. Og da hadde de unngtt jakker med ekte pels. Poster denne anonymt, ettersom jeg vet at jeg ville fornrmet flere om jeg hadde postet med brukernavn.

Selv om du ikke er pelsmotstander, m du regne med bli sett ned p av de fleste dersom du kjper en jakke med ekte pels. Bare sier det, s du vet det.

Du nsker ikke kommentarer/reaksjoner p dette, men det m du regne med at du fr likevel. Bde her inne, og ute blandt folk. S jeg ville unngtt det om jeg var deg. Jeg liker utseendet p jakkene og synes de er fine, men jeg har veldig imot pelsen. S selv om jeg liker personene som gr med jakkene, s mister jeg litt respekten for dem, liker de ikke fullt s mye, nr jeg ser hva de kler seg i.

De burde vrt mer bevisst, etter min mening. Og da hadde de unngtt jakker med ekte pels. Poster denne anonymt, ettersom jeg vet at jeg ville fornrmet flere om jeg hadde postet med brukernavn.

Og jeg tenker mitt om mennesker som sluker «dokumentarfilmer» som filmen Pels rtt, eller som gr rundt i fuskepels og samtidig er hardcore pelsmotstandere. Men jeg mister ikke respekt for folk av slike grunner!

Jeg dmmer ikke andre mennesker etter hva de velger kle seg i, og da forventer jeg heller ikke at andre dmmer meg for slikt.

Dette er uansett litt p siden av hva jeg spr om. Folk m gjerne diskutere pels frem og tilbake s mye de bare orker, men vennligst ta det i en trd som faktisk dreier seg om temaet. Jeg er rett og slett bare p utkikk etter en ny vinterjakke. Noen der ute med gode forslag?

Anonymous poster hash: 7d531.7b3

Selv om du ikke er pelsmotstander, m du regne med bli sett ned p av de fleste dersom du kjper en jakke med ekte pels. Bare sier det, s du vet det.

Du nsker ikke kommentarer/reaksjoner p dette, men det m du regne med at du fr likevel. Bde her inne, og ute blandt folk. S jeg ville unngtt det om jeg var deg. Jeg liker utseendet p jakkene og synes de er fine, men jeg har veldig imot pelsen. S selv om jeg liker personene som gr med jakkene, s mister jeg litt respekten for dem, liker de ikke fullt s mye, nr jeg ser hva de kler seg i.

De burde vrt mer bevisst, etter min mening. Og da hadde de unngtt jakker med ekte pels. Poster denne anonymt, ettersom jeg vet at jeg ville fornrmet flere om jeg hadde postet med brukernavn.

Selv om du ikke er pelsmotstander, m du regne med bli sett ned p av de fleste dersom du kjper en jakke med ekte pels. Bare sier det, s du vet det.

Du nsker ikke kommentarer/reaksjoner p dette, men det m du regne med at du fr likevel. Bde her inne, og ute blandt folk. S jeg ville unngtt det om jeg var deg. Jeg liker utseendet p jakkene og synes de er fine, men jeg har veldig imot pelsen. S selv om jeg liker personene som gr med jakkene, s mister jeg litt respekten for dem, liker de ikke fullt s mye, nr jeg ser hva de kler seg i.

De burde vrt mer bevisst, etter min mening. Og da hadde de unngtt jakker med ekte pels. Poster denne anonymt, ettersom jeg vet at jeg ville fornrmet flere om jeg hadde postet med brukernavn.